Fonduri europene și naționale

Iti prezentam finantarea de care ai nevoie pentru business-ul tau
Finantari

6

Echipa

680

Proiecte

105

Aprecieri

Finantari Nerambursabile

Fonduri europene, ajutoare de stat, finantari nationale

Femeia Antreprenor 2024

Startup Nation 2024

Tranzitie Justa judetele: GJ, HD, DJ, GL, PH, MS

Program Regional Sud-Muntenia 1.3.A - Microintreprinderi și intreprinderi mici

Program Regional Sud-Muntenia 1.3.B - IMM (3 mil €)

Program Regional Sud Vest Oltenia 1.4 - micro si IMM

Digitalizare - IT

Program Regional CENTRU 1.4.1 - IMM (2,5 mil €)

Investitii in energie verde pentru Agricultura

Investalim - sustinerea industriei alimentare

Sectorul Cultural Independent

Microindustrializare - "Fabricat in Ro"

DR-30 Sprijin pentru instalarea Tinerilor Fermieri

DR-13 Achizitii utilaje agricole pentru sectorul vegetal

DR-26 Infiintarea sistemelor de irigatii

Activitati neagricole in Giurgiu si Teleorman

AGRO IMM Invest România

Asigurarea culturilor agricole

Experienta de 20+ ani in domeniul finantarilor nerambursabile
Despre noi

Cine suntem

O echipa de profesionisti cu experienta de peste 22 ani in accesarea Finantarilor nerambursabile europene, nationale si a Ajutoarelor de stat si oferim servicii complete de elaborare si implementare a proiectelor, de decontare a cheltuielilor eligibile si de monitorizare.

Suntem specializati in: agricultura, IT, irigatii, energie verde, medicina umana si veterinara, industrie, pensiuni, hoteluri, SPA-uri, mediu.

Aceasta este completata de partenerii nostri din diverse domenii de activitate:

– proiectare si arhitectura
– servicii IT
– dezvoltare sisteme informatice
– contabilitate si fiscalitate
– resurse umane
– diversi parteneri cu activitate comerciala si alte servicii

Contact

0722496967 0722496968

Email

office@younique.ro

Intrebari si raspunsuri

Echipa Younique

Echipa Younique Advisers la dispozitia ta!

alternative

Cristina Mateescu

Partener Fondator

Are o experienta de peste 22 ani in domeniul finantarilor nerambursabile pre si post aderare la Uniunea Europeana. A absolvit ASE Bucuresti, Master in Contabilitate si Auditul Afacerilor, Master in Managementul proiectelor cu finantare nerambursabila. Este Expert accesare fonduri nerambursabile, Evaluator de proiecte, Expert achizitii publice, Expert contabil, Manager de proiect dar si Formator. A elaborat, implementat si decontat peste 600 de proiecte cu finantare nerambursabila in domenii diverse de activitate: agricultura, industrie, mediu, energie verde, servicii, viticultura si vinificatie, având in portofoliu proiecte cu peste 250 de milioane de euro atrase pentru investitori. Este pasionata de dezvoltarea personala si are ca motto ”Astazi zambetul este fericirea care se afla chiar sub nasul tau....”


alternative

Marius Mateescu

Partener fondator

Are o experienta de business de peste 22 ani, a activat in diverse roluri in multinationale KPMG, Diageo, Vodafone, iar din 2009 activeaza in domeniul finantarilor nerambursabile. A absolvit ASE Bucuresti, Master in Contabilitate si Auditul Afacerilor si este membru ACCA. Este Expert accesare fonduri nerambursabile, Evaluator de proiecte, Manager de Proiect, Expert achizitii publice dar si Formator. In cadrul proiectelor elaboreaza modelul de business end-to-end, proiectiile financiare, structura veniturilor si a costurilor, profitabilitatea firmei. Este pasionat de modelari financiare si are ca motto: "Scoala iti da raspunsul, apoi iti da examenul. Antreprenoriatul este altceva …"


alternative

Andreea Mihalache

Senior Consultant & Partener

Are o experienta de business de peste 13 ani, a activat in domeniile consultanta de afaceri si finantari nerambursabile, marketing si publicitate. In prezent este Senior Consultant si Partener la Younique Advisers. A absolvit ASE Bucuresti, Facultatea de Comert, cu studii aprofundate de Master in acelasi domeniu. Este Manager de proiect, Expert accesare fonduri nerambursabile, Evaluator proiecte, Expert achizitii publice dar si Formator. A elaborat si implementat proiecte pe diverse programe cu finantare nerambursabila: PNDR, POR, POC / POSCCE, in diverse domenii de activitate: agricultura, IT, turism, energie verde, medicina umana si veterinara, servicii si industrie, altele. Este pasionata de carti ce aduc valoare si are ca motto: „Nimic nu valoreaza mai mult decât ziua de azi”


alternative

Madalina Tudor

Consultant

Are o experienta de peste 6 ani ca si Consultant in domeniul finantarilor nerambursabile la Younique Advisers. A elaborat si implementat proiecte pe diverse programe cu finantare nerambursabila: POR, POC, PNDR, Microindustrializare, Startup Nation, in diverse domenii de activitate: agricultura, IT, turism, energie verde, medicina umana si veterinara, servicii, industrie, altele. Este pasionata de ceea ce face si are ca motto: „Nu renunta la visurile tale, ci urmareste-le cu pasiune si determinare.”


alternative

Alexandra Danila

Consultant

Are o experienta de business de peste 3 ani, iar din 2023 a acceptat o provocare noua si anume jobul de Consultant in domeniul finantarilor nerambursabile la Younique Advisers. Experienta in domeniul introducerii, analizarii si validarii datelor ii acorda prerogativele unei invatari rapide si eficiente a activitatii de Consultant. Va elabora si implementa proiecte cu finantare nerambursabila in diverse domenii de activitate: agricultura, IT, turism, energie verde, medicina umana si veterinara, servicii, industrie, altele. Este pasionata de invatarea continua si are ca motto: „ Nu exista esec, doar feedback. Invata din greseli si imbunatateste-te”


alternative

Stefan Diaconescu

Consultant

In anul 2023 a acceptat o provocare noua si anume jobul de Consultant in domeniul finantarilor nerambursabile la Younique Advisers. Experienta in domeniul comunicarii cu clientii, a analizarii si validarii de date complexe ii acorda prerogativele unei invatari rapide si eficiente a activitatii de Consultant. Va elabora si implementa proiecte cu finantare nerambursabila in diverse domenii de activitate: agricultura, IT, turism, energie verde, medicina umana si veterinara, servicii, industrie, altele. Este pasionat de limbi straine si geopolitica si are ca motto: „Ordo ab chao”, in limba romana "ordine din haos"


Blog-ul Younique

Ultimele noutati!

2023

19

Oct

Vino in echipa noastra

Daca iti doresti o cariera de Consultant in Fonduri Europene iti propunem JOB-urile de mai jos: 1. Consultant Senior in Fonduri Europene 2. Consultant Junior in Fonduri Europene

Read More

2023

19

Oct

Covid-19

Read More

2023

19

Oct

Younique la dispozitia ta

Consultantii nostrii iti stau la dispozitie cu informatii privind accesarea Fondurilor Europene si Nationale: – cum poti beneficia de fonduri europene sau nationale – ce domenii beneficiaza de fonduri europene – ce conditii trebuiesc indeplinite- cine poate beneficia de fonduri...

Read More

Ai nevoie de consultanta?