Splaiul Unirii nr. 6, cladirea B3A, etaj 4, modul 3, sector 4, Bucuresti, Romania
0733.000.034 / 0772.295.840 office@tipique.ro

Noutati

Fonduri nerambursabile 2018
43.000 € > 54.000 € > 97.000 € > 2 mil € > 2,5 mil €

Mai multe noutati

Wednesday, 16 March 2016 19:59

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal 

Confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal TIPIQUE si entitatile afiliate (numite in continuare „TIPIQUE”) se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor aduse la cunostinta sa. In cadrul acestei obligatii fundamentale, TIPIQUE se angajeaza sa protejeze si sa foloseasca in mod corespunzator informatiile cu caracter personal (denumite uneori „informatii personale identificabile” sau "PII") care au fost colectate prin intermediul website-urilor sale. In general, intentia noastra este sa colectam numai datele cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar de catre vizitatorii website-urilor noastre si care sunt minim necesare pentru a putea oferi informatii privind serviciile TIPIQUE si oportunitatile de angajare. Va rugam sa cititi aceasta Declaratie privind confidentialitatea online a datelor („Declaratia privind Confidentialitatea Online” sau „Declaratia de Pastrare a Confidentialitatii”) pentru a afla mai multe informatii despre modul in care colectam, utilizam, transmitem si protejam PII pe care le-am obtinut. 

Colectarea si utilizarea PII

Obtinem date cu caracter personal despre dumneavoastra daca va decideti sa le furnizati – de exemplu pentru a contacta persoane prin posta sau pentru a va inregistra pentru anumite servicii. Odata ce ati inregistrat si/sau ati transmis date cu caracter personal pe website-urile noastre, ati fost de asemenea de acord cu folosirea acestor date in conformitate cu aceasta Declaratie de Pastrare a Confidentialitatii. Datele dvs. personale nu sunt folosite in alt scop decat daca obtinem permisiunea dvs. sau daca se cere sau se permite prin lege sau standarde profesionale. De exemplu, daca ne trimiteti un mesaj prin email solicitand informatii despre  TIPIQUE, vom folosi adresa dvs. de email si alte informatii pe care ni le furnizati  pentru a raspunde solicitarii dvs.  Daca ne trimiteti un curriculum vitae (CV) pentru a candida online pentru o pozitie in cadrul TIPIQUE, vom folosi informatiile oferite de dvs. pentru a identifica o pozitie corespunzatoare disponibila in TIPIQUE. TIPIQUE colecteaza in general numai informatiile personale necesare pentru a raspunde solicitarii vizitatorului. In situatiile in care sunt necesare informatii suplimentare, optionale, veti fi informat in acest sens  in respectiva etapa a colectarii datelor. TIPIQUE colecteaza informatii personale cu caracter confidential numai cand persoanele respective ofera in mod voluntar aceste informatii sau atunci cand este necesar sau permis a se colecta asemenea informatii prin lege sau standarde profesionale. Informatiile cu caracter confidential pot include date personale referitoare la rasa, etnia unei persoane, convingeri politice, afilierea la un sindicat, convingeri religioase sau alte convingeri similare, sanatate fizica sau mentala, viata sexuala sau cazier judiciar. Ramane la latitudinea dvs. cand doriti sa oferiti TIPIQUE informatii confidentiale si sunteti rugat sa nu furnizati  in niciun fel de conditii informatii catre TIPIQUE, decat daca sunteti de acord cu utilizarea acestora de catre TIPIQUE scopuri comerciale legitime si cu transferul si stocarea unor asemenea informatii in bazele de date ale TIPIQUE.  In situatia in care doriti sa aflati daca furnizarea catre TIPIQUE a unor informatii confidentiale este sau poate fi necesara sau corespunzatoare unor anumite scopuri specifice, va rugam sa contactati TIPIQUE la adresa indicata mai jos. 

Colectarea automata a PII

In unele situatii, TIPIQUE colecteaza automat anumite tipuri de informatii cand vizitati website-urile noastre sau prin intermediul emailurilor pe care le schimbam.  Tehnologiile automate pot include utilizarea fisierelor log generate la nivelul serverului web pentru a colecta adresele IP, "cookies", si tehnologiile de tip „web beacons”. Colectarea acestor informatii ne va permite o mai buna intelegere si imbunatatire a performantei, nivelului de utilizare si eficientei website-urilor TIPIQUE si masurarea eficientei activitatilor noastre de marketing.  

Adresele IP

O adresa IP este un numar alocat computerului dvs. ori de cate ori accesati internetul. Acesta permite computerelor si serverelor sa se recunoasca si sa comunice intre ele. Adresele IP de la care par a proveni vizitatorii pot fi inregistrate in vederea securitatii IT si a diagnosticarii sistemului. Aceste informatii pot fi, de asemenea, folosite in forma consolidata pentru realizarea unor analize ale trendului si performantei site-ului web. 

Cookies

Un "cookie” este un text scurt pe care un site Web il introduce in fisierul de tip cookie al browser-ului dvs si care permite site-ului sa  isi aminteasca cine sunteti.  Cookies nu pot fi folositi pentru a rula programe sau a introduce virusi in computerul dvs.  TIPIQUE foloseste cookies exclusiv in conformitate cu legile aplicabile. Cookies singure nu ne spun adresa dvs. de email si nici nu va identifica in alt fel pe dvs. personal.  Daca vizitati website-ul TIPIQUE, noi folosim cookies pentru a realiza statistici consolidate care ne ajuta sa stabilim ce domenii ale site-ului sunt preferate de catre vizitator. Daca ulterior va inregistrati pe website-ul TIPIQUE, aceste informatii pot fi asociate unui cookie pentru a facilita si personaliza informatia dvs. introdusa online (de ex. prin transmiterea unui mesaj de intampinare cand reveniti sau asigurarea accesului dvs. la informatiile dvs. de inregistrare). Aveti optiunea de a accepta sau nu cookies. Va puteti instala browserul  pentru a va informa  cand primiti un cookie sau pentru a-l respinge. Trebuie insa sa stiti ca daca nu acceptati cookies, s-ar putea sa nu puteti accesa pe deplin toate facilitatile website-ului nostru.

Transmiterea si transferul PII

Noi nu transmitem informatii personale unor terte parti neafiliate, exceptand situatiile in care acest lucru este necesar pentru nevoile noastre legitime profesionale si comerciale, pentru a raspunde solicitarilor dvs. si/sau daca se cere sau este astfel permis prin lege sau standarde profesionale. In unele situatii, TIPIQUE poate, de asemenea, transmite PII despre dvs. unor diverse companii externe sau furnizori de servicii care lucreaza in numele nostru pentru a raspunde solicitarilor dvs.  In plus, TIPIQUE poate transfera anumite PII dincolo de granitele geografice catre alte firme membre TIPIQUE sau companii externe care lucreaza cu noi sau in numele nostru. TIPIQUE poate, de asemenea, stoca PII intr-o alta jurisdictie decat aceea unde aveti dvs. sediul. Prin furnizarea PII pe website-ul TIPIQUE, vizitatorii sunt de acord cu acest transfer si/sau stocarea transfrontaliera a datelor lor. TIPIQUE poate, de asemenea, divulga PII in legatura cu vanzarea, cesiunea sau transferul in alt fel al unor activitati, pe site-ul la care se refera datele pentru a raspunde cererilor din partea guvernului sau autoritatilor abilitate sa aplice legea sau atunci cand se cere prin legile aplicabile, hotarari judecatoresti sau reglementari guvernamentale. Aceste divulgari pot fi de asemenea necesare in cazul unui audit al confidentialitatii sau securitatii datelor si/sau pentru a investiga sau a raspunde unei reclamatii sau in cazul aparitiei unui element de risc pentru securitatea datelor. TIPIQUE nu vinde PII nici unor terte parti.  De asemenea, TIPIQUE nu va transfera PII furnizate de dvs. nici unor terte parti pentru a fi utilizate in scop de marketing.   

Copii

TIPIQUE intelege importanta protejarii caracterului confidential al datelor cu caracter personal referitoare la copii, in special intr-un mediu online. Website-ul nostru nu este conceput intentionat pentru copii si nici nu se adreseaza direct copiilor sub varsta de 13 ani. Politica noastra este ca niciodata sa nu colectam sau sa pastram in mod deliberat informatii despre vreo persoana sub varsta de 13 ani, exceptand situatia in care acest lucru face parte dintr-un angajament de a furniza servicii profesionale.

Optiuni

Aveti mai multe optiuni cu privire la utilizarea website-ului nostru. In general, nu vi se cere sa furnizati nici o PII cand vizitati website-ul nostru, dar TIPIQUE v-ar putea solicita sa oferiti anumite PII pentru a putea primi informatii suplimentare despre serviciile si/sau evenimentele noastre. In anumite situatii, website-ul nostru ar putea sa va ceara permisiunea pentru a utiliza PII dvs, si puteti accepta sau declina aceste utilizari. Daca optati pentru anumite servicii sau comunicari, spre exemplu o comunicare informativa electronica  (e-newsletter), va veti putea dezabona in orice moment, urmarind instructiunile incluse in fiecare comunicare.  Daca doriti sa nu mai beneficiati de un serviciu sau comunicare, vom incerca sa eliminam datele dvs. cu caracter personal imediat, desi este posibili sa va solicitam informatii suplimentare inainte de a va putea procesa cererea.   Dupa cum este specificat mai sus, daca doriti sa impiedicati cookies sa va urmareasca pe masura ce navigati pe website-ul nostru, va puteti reseta browserul pentru a refuza toti cookies sau pentru a indica transmiterea unui cookie. Trebuie sa retineti insa ca daca alegeti sa refuzati prezenta cookies, anumite portiuni ale website-ului nostru s-ar putea sa nu opereze la parametri normali.  

Acces

Daca ati trimis date cu caracter personal la TIPIQUE, aveti dreptul la un acces rezonabil la aceste date pentru a rectifica orice inexactitati. Puteti, de asemenea, face o cerere de actualizare sau eliminare a informatiilor referitoare la dvs. contactand  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., si vom depune toate eforturile rezonabile si practice pentru a raspunde prompt cererii dvs., atata vreme cat aceasta se conformeaza legilor aplicabile si standardelor profesionale.

Securitatea si integritatea datelor

TIPIQUE a implementat politici si proceduri de securitate rezonabile pentru a proteja informatiile cu caracter personal impotriva pierderii, utilizarii necorespunzatoare, modificarii sau distrugerii neautorizate a acestora. Insa, cu toate eforturile depuse de TIPIQUE, nu se poate garanta o securitate absoluta impotriva tuturor riscurilor. In cea mai mare masura posibil, accesul la datele dvs. cu caracter personal este strict limitat la acele persoane care au nevoie sa le cunoasca. Persoanele care au acces la aceste date trebuie sa mentina confidentialitatea acestora. De asemenea, facem eforturi rezonabile pentru a pastra informatiile cu caracter personal doar atata timp cat este necesar pentru a ne conforma cererii din partea unei persoane sau pana cand persoana respectiva solicita eliminarea lor.   

Linkuri catre alte website-uri

Dorim sa va informam ca website-ul TIPIQUE ar putea contine link-uri catre alte website-uri, inclusiv website-uri ale unor alte firme membre TIPIQUE care nu sunt guvernate de aceasta Declaratie de Pastrare a Confidentialitatii, ci de alte declaratii de confidentialitate care ar putea fi diferite.  Recomandam utilizatorilor sa analizeze politica de pastrare a confidentialitatii de pe fiecare site web vizitat inainte de a divulga informatii cu caracter personal.   

Modificari aduse acestei politici

TIPIQUE poate modifica aceasta Declaratie de Pastrare a Confidentialitatii pentru a reflecta practicile noastre actuale in acest domeniu. Cand vom aduce modificari acestei declaratii, vom modifica data la care informatiile au fost actualizate  (“updated”) din partea de sus a acestei pagini. Va recomandam sa recititi periodic aceasta Declaratie de Pastrare a Confidentialitatii pentru a va informa asupra modului in care TIPIQUE va protejeaza informatiile.  

Intrebari referitoare la politica privind confidentialitatea si aplicarea acesteia

TIPIQUE se angajeaza sa protejeze confidentialitatea online a datelor dvs. cu caracter personal. Daca aveti intrebari sau comentarii asupra modului in care administram datele dvs. cu caracter personal va rugam sa ne contactati la adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Puteti folosi aceasta adresa si pentru a ne comunica orice intrebari cu privire la respectarea Declaratiei noastre de Pastrare a Confidentialitatii Online. 

Nota: Oriunde apar pe acest site web termeni precum, “TIPIQUE,” “noi,” “noastre,” si  “pe noi/noua”, acestia se refera la TIPIQUE si/sau la oricare alte  firme membre afiliate la reteaua TIPIQUE.

Exonerarea de raspundere legala

Societatea Tipique srl nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun caz in mod direct, accidental, special, punitiv, contractual sau altfel pentru prejudicii generate in parte sau in intregime de folosirea acestui website sau a informatiilor continute de acesta.

Nu trimiteti informatii pe care le pretindeti in proprietatea dvs sau confidentiale cu presupunerea ca acestea vor fi acceptate cu astfel de restrictii. Noi nu vrem nici o astfel de informatie de la dvs si o vom accepta doar daca este prezentata impreuna cu intelegerea ca Tipique srl nu are nici o astfel de obligatie sa o protejeze. In schimb, este concludent a se presupune ca societatii Tipique srl i se acorda o licenta irevocabila, platita integral sau non-evaluabila pentru a utiliza astfel de informatii in intreaga lume intr-un mod stabilit de Tipique srl la discretia sa.

Continutul site-ului www.tipique.ro nu poate fi reprodus, distribuit, republicat, copiat, modificat, transferat, sau transmis in orice forma fara permisiunea scrisa a Tipique srl. Materialele publicate pe site-ul www.tipique.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora. Tipique srl isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare continutul si structura site-ului www.tipique.ro.

Tipique este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 25635.

TIPIQUE este marca inregistrata 

 

 

More in this category: Termeni si conditii de utilizare »

FONDURI NERAMBURSABILE

Fonduri jos pe alte pagini

Autoritatea de Management a Programului Operational Regional a publicat ultimul ghid consultativ POR 2.1 - "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri". Read More
Beneficiari eligibili (fermieri): PFA, I.I., SRL, societati agricole, cooperative, grupuri de producatori, SCA, SCS, SA Mai mult
MASURA 1.3 - "Investitii la bordul navelor de pescuit si selectivitate" Mai mult
Masura 125 - componenta a1) "Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare" Mai mult
"Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri" Mai mult
Submasura 6.2 si 6.4 PNDR Mai mult
Submasura 4.1 "Investitii in exploatatii agricole" Mai mult
Axa 1, DMI 1.1., Operatiunea a1) "Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.075.001 - 6.450.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii" Mai mult
Masura 312 "Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi" Mai mult
Axa 3 Operatiunea 3.1.1 "Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe" Mai mult
Axa 4, DMI 4.2 "Valorificarea resurselor regenerabile de energie pentru producerea energiei verzi" Mai mult
Submasura 6.1 "Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri Mai mult
Axa 1, DMI 1.3., Operatiunea "Sprijin pentru consultanta acordat intreprinderilor mici si mijlocii" Mai mult
Masura 221 "Prima împădurire a terenurilor agricole" Mai mult
Axa 1, DMI 1.1., Operatiunea c) "Sprijin pentru acesul IMM pe noi piete de internationalozare" Mai mult
Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul.
Henry David Thoreau